مقایسه تویوتا کرولا و هیوندای النترا
دهه گذشته دوره تغییر در عرصه جهانی خودرو بوده است. رهبران شناخته شده بازار همیشه توسط بازیگران جدیدی از کشورهای در حال توسعه ازدحام شده اند، اما اخیراً این پدیده به ابعاد جهانی رسیده است. می توان متوجه افزایش سهم بازار توسط خودروهای ساخت کره جنوبی شد که قبلاً تماماً متعلق به محصولات ژاپنی بودند. امروزه کره ای ها به تدریج از سطح خودروهای “بودجه ای” بالاتر رفته اند و این جایگاه را منحصراً به سازندگان چینی واگذار کرده اند. خودروهای ساخت ژاپن همچنان رقیب اصلی هیوندای غول خودروسازی هستند. هدف از این مقایسه، معرفی دو مدل رقیب درخشان به مردم است که در بازار محلی و جهانی تقاضای بالایی دارند. (مقایسه تویوتا کرولا و هیوندای النترا)
شما می توانید با کلیک روی دکمه زیر به ماشین های تویوتا کرولا و هیوندای النترا دسترسی داشته باشید.
طراحی بیرونی:
هیوندای النترا:
مفهوم سازنده در قالب “خطوط روان” به طور کامل در طراحی سدان منعکس شده است. گوشه های سخت با استفاده از گردهای نرم و سبک با دقت و ظرافت صاف می شوند. لازم به ذکر است که این تاثیری بر برداشت کلی از جلوی خودرو نداشته است. ماشین خوب، جدی و کاربردی است. چراغهای مخروطی شکل تا گلگیرهای جلو گسترش مییابند و عضلانی کاپوت با موفقیت شکل پیچیده چراغهای جلو را برجسته میکند. مش رویی راه حلی است که بیشتر بر روی دکوراسیون تمرکز دارد تا عملکرد. خط کرومی و لوگوی بزرگ نشان دهنده عناصر اصلی این قسمت از بدنه است.
جلوپنجره پایینی با خطوط طولی و “بوم”های شفاف چراغ های مه شکن تزئین شده با کروم به صورت بصری سپر عظیم بیرون زده را به جلو می کشد.
کناره ماشین بلافاصله با خط مهر و موم گسترده قوس چرخ ها جلب توجه می کند. یک نوار فراگیر در ناحیه درب، آبشارهایی را از اپتیک عقب به جلو میگیرد و ریاضت بیشتری را به طراحی صاف نمای جانبی اضافه میکند. خطوط صاف قسمت شیشه ای و آینه های جانبی بسیار زیبا با چراغ های راهنما به طور هماهنگ با نمای بیرونی ترکیب می شوند. پشت مدل محکم و قابل ارائه به نظر می رسد. لامپ های باریک و بلند جلوه ای از استحکام را به نمایش می گذارند. لبه درب عقب آویزان بالای اپتیک عقب باعث می شود خودرو ثروتمند و قابل احترام به نظر برسد.
تویوتا کرولا:
نمایه کلاسیک است، بدون تصمیمات ادعایی و بحث برانگیز. سقف خودرو به سمت عقب شیب ندارد. قسمت شیشه جانبی کمی به عقب نزدیک تر است و ستون های مشکی عریض در وسط عالی به نظر می رسند. خط کناری به وضوح در ناحیه دستگیره های درب به سمت جلو قابل مشاهده است.
انتخاب برنده نهایی در این مرحله از مقایسه کار آسانی نبود. هیوندای النترا و تویوتا کرولا محصولات جهانی هستند که سازندگان در مبارزه برای مصرف کننده روی آنها شرط بندی کرده اند، بنابراین هر دو خودرو در شرایط بسیار خوبی به نظر می رسند.
کابین داخلی:
هیوندای النترا:
خطوط صاف در خطوط بیرونی بدنه در طراحی داخلی خودرو ادامه یافته است. مشکی به رنگ غالب تبدیل شد، در حالی که لهجه های اصلی طراحی با رنگ نقره ای برجسته شدند. پلاستیک سخت با درج های کوچک رنگ نرم بر فضای داخلی خودرو غالب است، اما بافت آن به هیچ وجه فضای داخلی را ارزان نمی کند.
عنصر اصلی داشبورد کنسول مرکزی است که نمایشگر مستطیلی بزرگی از سیستم چندرسانه ای دریافت می کند. در بالا یک نوار نازک با نمایشگر تک رنگ یک ساعت الکترونیکی وجود دارد. در سمت چپ و راست کانال های هوای مرکزی عمودی قرار دارند. دکمههای فشاری اطراف نمایشگر سیستم با یک دستگیره مرکزی دایرهای که با قاب کرومی متمایز از دیگر افراد است، نرم میشوند.
مورد بعدی جا لیوان های عمیق و عریض است. آنها به صورت طولی قرار دارند و دارای نخ های کرومی نازک در امتداد محیط هستند. تکیه گاه بازو وسط با یک بالشتک پهن ثابت می کند که بسیار راحت است و کار خود را به خوبی انجام می دهد.
خود کارت های درب به طرز جالبی ساخته شده اند. خطوط نرم که با موفقیت توسط پلاستیک نقره ای برجسته شده اند، فضای داخلی سیاه را کاملاً نرم می کنند.
صندلی ها راحت هستند و طیف وسیعی از تنظیمات هواپیما را در دسترس دارند. مواد تکمیلی صندلی ها کیفیت خوبی دارند، درزها و دوخت ها مرتب و چشمگیر نیستند. روکش صندلی، مانند تکیه گاه های جانبی، راحتی را فراهم می کند.
فرمان شکل جالبی دارد. فرمان چهار پره اما از نظر زیبایی بسیار دلنشین است. هر بلندگو دارای ردیفهایی از دکمههای عملکردی برای تعامل با سیستمهای چندرسانهای و ارتباطی است. درجهای کرومکاری شده در طرفین داخلی پرهها باعث میشود فرمان سبک به نظر برسد. لبه آن متوسط ضخامت است و با مواد خوب پوشیده شده است. فرمان کاملاً در دستان مطمئن است و شعاع و رینگ به خوبی با هم مطابقت دارند. ستون فرمان را می توان برای دستیابی و شیب تنظیم کرد.
تویوتا کرولا:
فضای داخلی خودرو را می توان در عین حال ساده، تکنولوژیکی و تا حدودی غیر استاندارد نامید. ماده اصلی پلاستیک سخت با درج های نرم کننده و همچنین ترکیبی از مواد نساجی با چرم است. بازتابنده های جانبی مستطیل شکل با لبه های اریب هستند. لبه های پایین این عناصر نوارهای کرومی هستند.
اولین چیزی که بلافاصله متوجه می شوید پانل مرکزی “شفاف” است. اژدر شبیه به راه حل هایی است که به طور گسترده در اتومبیل های پریمیوم اوایل دهه ۹۰ استفاده می شد ، فقط مواد متفاوت است.
زیر بازتابنده ها یک درج لاکی بزرگ وجود دارد که به صورت بصری با یک نوار کرومی از بالای داشبورد جدا شده است. این یک سیستم چند رسانه ای با صفحه نمایش نسبتاً مناسب دارد. در سمت چپ و راست ردیف های عمودی از دکمه ها در پایین و در بالا دسته های دایره ای کوچکی قرار دارند که حلقه های نقره ای دریافت کرده اند.
واحد کنترل تهویه مطبوع دارای یک فضای اختصاصی در زیر سیستم چند رسانه ای است که بالای پانل نسبتا کوچک آویزان است. سیستم کنترل آب و هوا دارای یک صفحه نمایش تک رنگ باریک در بالا، دستگیره های دایره ای بزرگ در طرفین است و کلیدهای عملکرد فضای باقی مانده را پر می کنند.
صندلی ها استحکام متوسطی دارند، پشتیبانی از پیچ ها به خوبی اجرا می شود. جنس صندلی از نظر بصری و لمسی دلپذیر است و سطح مناسبی از دوام را نوید می دهد. تنظیم قابل دسترسی در همه هواپیماها به شما امکان می دهد تقریباً فوراً به تناسب راحت برسید.
فرمان سبک، سه پره و قطر کم است. دارای لبه ای با ضخامت متوسط است که با مواد مرغوب پوشانده شده است. فرمان چند منظوره دارای دکمه های کنترلی بسیار نرم و راحت روی پره های افقی است. اسپیکر عمودی دارای یک درج نقره ای عریض در پایین است.
داشبورد توسط یک گیره کوچک محافظت می شود، دارای یک سرعت سنج بزرگ در سمت راست، یک سرعت سنج در سمت چپ و یک مستطیل بزرگ برای نشانگرهای اصلی و کامپیوتر سفری در وسط است. اطلاعات کاملاً خوانا هستند و ترازوهای بزرگ ابزار نیز مزیت دیگری است. روشنایی ابزار و سوئیچ در رنگ های آبی و سفید ساخته شده است.
هر دو خودرو دارای فضای داخلی باکیفیتی هستند. این در مورد مواد، مونتاژ و طراحی صدق می کند.
برنده این مرحله تویوتا کرولا است. دلایل مختلفی برای این تصمیم وجود دارد. اولین مورد این است که مواد تزئینی این سدان بسیار کم است، اما بهتر است، به خصوص در مقایسه با رقیب. دلیل دوم «آزادی» است که توسط پانل مرکزی محکم به دست میآید. سوم دقیقاً مدرنیته “کلاسیک” در طراحی است که یک راه حل اصلی برای یک ماشین مدرن است.
عملکرد رانندگی – موتور:
هیوندای النترا:
این یک طراحی مستقل در جلو، بر اساس تعلیق فنری مک فرسون دریافت کرد. سیستم تعلیق عقب از نوع نیمه وابسته است. از یک تیر پیچشی مجهز به فنرهای سیم پیچ و یک تثبیت کننده تشکیل شده است.
قدرت موتور خودرو کافی است، اما رانندگی فعال انتظار نمی رود. کشش خوب در دورهای متوسط به شما امکان می دهد در حالت سرعت مجاز به خوبی شتاب بگیرید. کمبود نیرو را می توان در هنگام سبقت گرفتن در بزرگراه و با مسافران زیادی در کابین احساس کرد. جعبه ۶ سرعته Shiftronic سعی می کند موتور را در حالت معمولی در حد متوسط نگه دارد.
محفظه موتور به خوبی عایق بندی شده است و صدای موتور تنها زمانی به وضوح شنیده می شود که سوزن سرعت سنج به حداکثر گشتاور برسد.
مکانیسم ترمز به خوبی اجرا شده است و ترمزهای دیسکی روی همه چرخ ها اجازه می دهد تا مقداری زبری ایجاد شود. گاهی اوقات نیاز به فعال سازی زودرس سیستم ABS دارد، اما چنین مواردی نادر است.
تویوتا کرولا:
در جلو دارای یک بند مک فرسون مستقل است و به میله ضد غلت مجهز است. سیستم تعلیق عقب نیمه وابسته است و دارای پرتو پیچشی قابل اعتماد است.
واحد قدرت خودروی خانوادگی از حالت سکون به خوبی شتاب می گیرد و به شدت به حداکثر گشتاور تغییر می کند. متغیر ۷ سرعته CVT به شما امکان می دهد در اولین شروع به دینامیک خوبی برسید. در حالت Track نباید روی سبقت های قوی حساب کنید، اما موتور به شما اجازه می دهد شتاب دینامیکی داشته باشید.
چگالی انرژی سیستم تعلیق کرولا در ارتفاعی قرار دارد که همواره خودروهای این برند را متمایز کرده است. همچنین شایان ذکر است که وقتی سیستم تعلیق روی برجستگی هایی با عمق متوسط کار می کند، صدای قابل توجهی وجود ندارد. عایق صوتی قوس چرخ ها درجه C است اما محفظه موتور از سطح عایق خوبی برخوردار است.
این خودرو نشان دهنده تعادل مناسب بین راحتی و رانندگی فعال است و واکنش خودرو به فرمان کاملاً واضح است، اما با چرخش های کوچک در طول مانورهای تیز نرم می شود.
در سرعت های مجاز، نباید از رانش در محورها ترسید، خودرو به خوبی جاده را نگه می دارد.
ترمز برای یک سدان شهری بسیار خوب است. مکانیسمهای دیسکی روی همه چرخها قادر به کاهش سرعت یکنواخت و مطمئن هستند. سیستم های کمک الکترونیکی خودرو را در یک خط مستقیم نگه می دارند.
مقایسه خودروهای در حال حرکت، پیروزی سدان تویوتا کرولا را تعیین کرد. هندلینگ این خودرو کمی بهتر از رقیبش هیوندای النترا است. سیستم تعلیق “ژاپنی” آرام تر و راحت تر کار می کند. یک پیشرانه قدرتمندتر می تواند به نیروگاه مدل کره ای تبدیل شود، اما آزمایش عملی این مزیت را آشکار نکرد. این یک پیروزی شایسته برای تویوتا کرولا بود.
وسعت:
هیوندای النترا:
صندوق عقب دارای ارتفاع و عرض محفظه بار قابل قبولی بوده و فضای مناسبی دارد. کیف و جعبه مشکل بزرگی نخواهد بود. نکته اصلی این است که محفظه تا بالا مسدود نشده باشد، زیرا درب صندوق دارای لولا است.
تویوتا کرولا:
احساس آزادی کامل در ردیف جلو. هیچ چیز مانع زانوهای راننده و سرنشین نمی شود و فضا در عرض و ارتفاع حتی با یک حاشیه کم فراهم می شود. ارگونومی کابین نیز رضایت بخش است، همه چیز در دسترس است و تعامل با اقلام راحت است.
این دو خودرو از نظر جادار بودن و فضای بار در یک سطح هستند. تفاوت حداقل است، اما هنوز هم وجود دارد. این احساس وجود دارد که هیوندای النترا کمی جادارتر از رقیب خود تویوتا کرولا است. این میلی متر های اضافی، پیروزی خودرو را در این مرحله از مقایسه تضمین کرد.
دیدگاهتان را بنویسید